fbpx

A gyomor nyugtalan és szó szerint ég. Folyamatos éhségérzet gyötri, még akkor is, ha paradox módon teltségérzete van. Mindemellett jelentkezhet hányinger és fáradtság. Amennyiben Önnek ilyen tünetei vannak helicobakter fertőzése lehet.

Amennyiben orvosa diagnosztizálja, valószínűleg előrehaladott fertőzéssel rendelkezik, és antibiotikumos kezelést kap.

[cml_media_alt id='358']helicobacter[/cml_media_alt]

Antibiotikumok és a helicobacter pylori

Az orvosi kezelés a vizsgálati eredményektől és a fertőzés mértékétől függ. Más szóval, minél nagyobb a gyomorproblémája, annál bonyolultabb lesz a kezelés. A kezelésnek néhány módja van:

Standard

  • az antibiotikumok hármas kombinációján alapul, 7 napig tart
  • az antibiotikumok négyes kombinációján alapul, 7-10 napig tart.

Szekvenciális

  • a páciens kétféle antibiotikumot váltogat

Az antibiotikumok ugyan gyógyítják a helicobakter fertőzést, de elpusztítják a bél mikroflóráját, tehát elpusztítják a számunkra hasznos baktériumokat is. Néha olyannyira, hogy a mikroflóra már nem képes megújulni.

Egyes páciensek elutasítják az antibiotikumokat.

Allergiásak rájuk, nincs kellő hatásuk, vagy elvből utasítják el őket.. Számukra természetes táplálékkiegészítők állnak rendelkezésre a piacon. A helicobakter fertőzés visszaszorítására alkalmas a sárkányvér, homoktövis olaj vagy a kisozi masticha, pisztácia gyanta, más néven helicobacter gyilkos.  Az összes természetes termék közül, ennek a hatása a helicobacter pylori fertőzés ellen a legjobban felderített.

 

[cml_media_alt id='359']helikobakter masticha[/cml_media_alt]

A helicobakter gyógykezelése – természetes módszer

A kioszi masticha harmonizálja a gyomor működését és nincs semmilyen mellékhatása. Redukálja a gyomorfekélyeket, amelyek akár gyomorrákká nőhetik ki magukat. Ez arra utal, hogy a baktériumok elleni korai beavatkozás nagyon hasznos lehet.

A Mastichát a görögök sokkal korábban használták, mint ahogy a helicobaktert egyáltalán felfedezték. Évszázadokra visszamenőleg enyhítette és megszüntette a gyomorproblémákat ezért a görögök generációi valóban bíznak benne. Tudjon meg többet a masticha használatáról a Hogyan gyógyuljunk ki a helicobakter fertőzésből természetes úton című cikkből.

helikobakter_teszt

A cikkben használt források:

  1. Antibiotic treatment for Helicobacter pylori: Is the end coming?, Su Young Kim, Duck Joo Choi, and Jun-Won Chung

  2. Exploring alternative treatments for Helicobacter pylori infection, Guadalupe Ayala, Wendy Itzel Escobedo-Hinojosa

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.