fbpx
 1. A személyes adatok feldolgozása a 18/2018 sz. személyes adatok védelméről szóló törvény és későbbi módosításai értelmében történik.
 2. Az üzemeltető köteles  a személyes adatokat megvédeni a jogosulatlan személyek számára történő kiadástól, megfelelő technikai és szervezői intézkedések elfogadásával. Továbbá az üzemeltető összes alkalmazottja köteles betartani a személyes adatokkal kapcsolatos titoktartást.
 3. Ha a Vásárló beleegyezett abba, hogy az e-shop e-mail marketinges célokra használja fel a személyes adatokat, beleegyezett abba, hogy e-maileket kapjon az általa megadott e-mail címre.
 4. A marketinges célokra felhasznált személyes adatok a név, illetve e-mail cím, amelyekre öt évre szóló megőrzés vonatkozik. Ezeket a személyes adatokat harmadik félnek nem adjuk ki.
 5. A Vásárló bármikor visszavonhatja a beleegyezését a személyes adatok feldolgozásába, mégpedig a Visszavonás elküldése révén, amely után azonnal törölni fogjuk az adatokat.
 6. A látogatónak joga van és képes frissíteni a személyes adatokat, például e-mailben.
  A látogató jogosult a feladótól visszaigazolást kapni arról, hogy a látogató személyes adatait feldolgozzák a feladó információs rendszerében. A látogatónak joga van hozzáférni az adatokhoz, valamint az adatfeldolgozás céljához, milyen adatkategóriák feldolgozásához, a személyes adatokhoz, milyen hosszú ideig tartják a személyes adatokat, függetlenül attól, hogy van-e automatizált egyéni döntéshozatal, beleértve a profilalkotást is.
 7. A fenti személyes adatok első befizetése a látogató számára ingyenes. A látogató által kért személyes adatok visszaküldése 5 € adminisztrációs díjként kerül felszámításra.
 8. A látogató kérheti a feladótól a látogatóval kapcsolatos hiányos személyes adatok helyesbítését vagy kiegészítését. A látogató kérheti személyes adatainak törlését vagy az ilyen adatok feldolgozásának korlátozását. A látogató kifogást emelhet a személyes adatok feldolgozása ellen is.
 9. A látogató jogosult a személyes adatok feldolgozását a feladó által korlátozni, ha a látogató ellenzi a személyes adatok pontosságát az adott időszak alatt, amely lehetővé teszi a feladó számára, hogy ellenőrizze a személyes adatok pontosságát.
 10. A látogatónak joga van arra, hogy strukturált, általánosan használt és géppel olvasható formában szerezzen rá személyes adatokat, amelyeket a feladónak ad. A látogatónak joga van a személyes adatok átadására egy másik üzemeltetőnek, ha ez technikailag lehetséges.
 11. A látogatók gyaníthatják, hogy személyes adataikat helytelenül dolgozzák fel, és személyes adatvédelmi kérelmet nyújthatnak be az Adatvédelmi Hivatalhoz.
 12. A személyes adatok küldője és feldolgozója APOTHECARY s.r.o. , Fraňa Mojtu 18, Nitra 949 01, Slovakia, IČO: 50 291 513 , IČ DPH SK2120281196, tel. 0901747878, e-mail: info@mastichaterapia.sk.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.