fbpx

Felfúvódás, evés utáni gyomorfájás, böfögés, gyomorégés, vagy kellemetlen szájszag gyötri Önt? E nehézségek oka a gyomorban lévő baktérium lehet – helicobacter pylori.

A statisztikák szerint a világ lakosságának több mint a 50% -a helicobacter fertőzésben szenved. A helicobacter a fiatalabb és az idősebb generációkat is érinti, ráadásul gyerekeknél is diagnosztizálták. Főleg a nem feltűnő tünetei veszélyesek, amelyeket gyakran a hagyományos emésztési nehézségekre hasonlítanak. Ha már hosszabb ideje gyomorfájás és emésztési problémák gyötrik Önt, akkor ne becsülje alá ezeket a nehézségeket.

helicobacter-kezeleze

A helicobacter kezelése hosszadalmas és két erős antibiotikum kombinációjából áll, gyógyszeres kezeléssel kiegészítve a gyomorsav képződésének elnyomására.

A helicobacter baktérium egyre inkább ellenálló ezeknek az antibiotikumoknak és a páciensek magas százaléka fertőzött marad a nehéz kezelés után is. Az antibiotikumokkal való kezelés kellemetlen mellékhatásokkal is jár.

MASTICHA – A HELICOBACTER TERMÉSZETES ELPUSZTÍTÓJA

helicobacter-kezeleze

A természetben minden betegségre található egy gyógyszer. A választ arra, hogyan kezelhető a helicobacter és a gyomorproblémák, már évszázadok óta megtalálták a görög Híosz szigetén, ahol felfedezték a Masticha gyógyító erejét.

 

A masticha egy gyanta, amelyet speciális módszerrel nyernek ki a Pistacius Lentiscus fából. A fakéreg bemetszésével kinyerik a gyógyító nedvet, amelyet a helyiek “Híosz könnyei“-nek is hívnak. Ez a napon kristályokká válik, amiknek az íze fenyőgyantára vagy cédrusra emlékeztet. Már Hippokratész is használta a mastichát emésztési problémák megelőzésére, régen az ára egyenlő volt az aranyéval és a Masticha ellopásáért kivégzéssel büntettek.

 

A tudományos kutatások szerint a masticha több mint 80 gyógyhatású anyagot tartalmaz, amelyek nagy potenciállal rendelkeznek számos gyomorral összefüggő betegség kezelésében. A masticha egyik legjelentősebb tulajdonsága az, hogy különleges képességével megöli a helicobacter baktériumot olyan esetekben is, ahol nem hatott az antibiotikumos kezelés. A mastichás kezelésnek nincsenek mellékhatásai és jelentős eredményeket ért el a helicobacter eradikációjában.

 

A masticha jó hatással lehet más emésztőrendszeri megbetegedés esetén is:

  • csökkenti a gyomorégést
  • enyhíti a gyomorfájást és a gyulladásos gyomorbetegségeket
  • elősegíti a vastagbél megfelelő működését
  • elősegíti a megfelelő emésztést
  • megszűnteti a felfúvódást, hasmenést és szorulást
  • eltűnteti a peptikus fekélyeket (gyomorfekély, nyombélfekély,…)

Mikor a leghatékonyabb a masticha?

A masticha erős antibakteriális hatással rendelkezik. Célszerű több olyan anyaggal is kombinálni, amelyek jó hatással vannak az emésztőrendszerre – főleg probiotikumokkal, amelyek erősítik és felgyorsítják a hatását az emésztőrendszer betegségei elleni küzdelemben. A masticha teljesen természetes anyag, a kezelés nem okoz mellékhatásokat.

Masticha Active

MASTICHA ACTIVE – még erősebb hatás

A Masticha Active egy egyedi termék, amely egyesíti az igazi híoszi Masticha és két aktív anyag – Saccharomyces Boulardii és Lactobacillus reuteri DSM17648 hatásait.

E anyagok egyesítése gyorsabb és hatékonyabb eredményt biztosít.

A Masticha Active-ot megvásárolhatja a gyártó hivatalos üzletében a www.masticha.hu oldalon.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.